(GAMBAR) Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010 Hot Lagi Seksi!



Kalau dulu me slalu tompang bace magazine Remaja mysis, maklumlah nk jimat duit uhuh. tapi arge majalah skang dah makin naik pages pula makin nipis. so nak mudah bace online je lah. 

majalah Remaja memang pemes gan pertandigan Dewi Remaja mula dari tahun bila tak ingat pula, Hero Remaja pun ada juge. Untuk tahun ni  Neelofa menjadi juara Dewi Remaja 2010, tahniah diucapkan. Neelofa ini orang Kelantan, sebelum bertanding dalam Dewi Remaja 2010, Neelofa sememangnya adalah seorang model. cara die posing depan camera pun dah macam pro.

gambar neelofa juara dewi remaja 2010

gambar neelofa juara dewi remaja 2010

gambar neelofa juara dewi remaja 2010

gambar neelofa juara dewi remaja 2010

gambar neelofa juara dewi remaja 2010 

@: muke Neelofa macam kebanyakan tapi die ada bakat


Responses

3 Respones to "(GAMBAR) Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010 Hot Lagi Seksi!"

Anonymous said...

comel and photogenic cam ni ler yg suai jdi model..tak macm Noor Amalina Mohd.Hol budak kuching tu..perasan sgt nak jadi model..muka pun hapak..(bukan kutuk tapi perangai so obvious tak layak ler)


February 20, 2011 at 12:29 PM
Anonymous said...

Klau bogel lgi bagus..


June 30, 2011 at 11:44 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com